Ön itt jár a webáruházban: » Munkaruha Webáruház Katalógus » Szerződés, szállítás, elállás joga
Szerződés, szállítás, elállás joga

A megrendelés folyamán a megrendelő és az eladó között létrejövő szerződés (továbbiakban szerződés) tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fentiekben említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Az "Információk" dobozban a a Elérhetőségek menü pontokra kattintva megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

A Kereskedő és a Vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei

Áruházakban az utánvételi áruátvételi, vagy banki átutalás módot választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.
SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG UTÁNVÉTES CSOMAG ESETÉBEN:   Magyarországi szállítás esetén Br : 1400,- Ft/ csomag -30kg-ig vagy 50Eft értékhatárig
FIZETÉS: A megrendelt árut a csomag kézhezvételekor a futárszolgálatnak készpénzben kell fizetni.

ELŐRE UTALÁSSAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS:  magyarországi szállítás esetén Br.: 1143,- Ft./ csomag -30kg-ig
vagy 50Eft értékhatárig
Külföldre való szállítás lehetőségéről és díjairól ügyfélszolgálatunktól érdeklődhet!

A megrendelt termékeket  -munkatársunk visszaigazolását követően- általában 3-5 munkanapon belül teljesítjük.

 

Az elállás joga

2014.06.13. Változás az elállási jog gyakorlatában:

 Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Az Pilu-Family Bt-től az Internetes vásárlások esetén Ön az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget.

Az Pilu-Family Bt. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának

megtérítését.

Elállásnál az Pilu-Family Bt köteles az Ön által kifizetett termék összegét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

Amennyiben élni kíván elállási jogával,- kérjük, töltse ki nyomtatott nagybetűkkel ezt a nyomtatványt.

- Gondosan csomagolja be a terméket, tegye be a visszáru nyomtatványt a csomagba és értékbiztosított

postai küldeményként adja fel a következő címre:

Pilu-Family Bt

4254  Nyíradony

Debreceni u. 17.

(FIGYELEM! Utánvét értékkel ellátott küldeményt nem áll módunkban átvenni! )

Szeretnénk felhívni figyelmét a következőkre:

  • csak az áru (csomag) kézhezvételét követő 14 (tizennégy) napon belül élhet az elállási joggal + elállás gyakorlásának napjától számított 14 nap a visszaküldési határidő!

  • Az elállás és a csomagvisszaküldés ideje maximum 14+14 azaz 28 naptári nap lehet!

- a termék vételárát kizárólag banki utalással áll módunkban visszatéríteni az elállási nyilatkozat megérkezésétől számított 14 napon belül, amennyiben az áru is visszaérkezett az Pilu-Family Bt-hez.

- a csomag felnyitásáról filmfelvételt készítünk. Amennyiben a csomagban sérült vagy hiányos termék(ek)et találunk, akkor csak a termék(ek) vételárának a kár értékével csökkentett részét áll módunkban visszafizetni.

- amennyiben további kérdése van, kérjük írja meg azt az info@munkaruhadiszkont.hu e-mail címre vagy hívja munkanapokon 9-16 óra között a 0620-914-2484 ügyfélszolgálati számunkat.

 

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) Kormányrendeletben (megtekintheti ide kattintva)4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított 14 naptári nap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított 12 hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig
gyakorolhatja.
(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint 14 munkanap van hátra.
(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni,ha a termék aez eladóhoz visszaért!
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
f) szerencsejáték-szerződés esetében. ..."

Szavatosság

Fogyasztási kifogás esetén kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Elérhetőségeinket a Elérhetőségek menüpontban találhatja meg.

 

http://www.munkaruhadiszkont.hu/feltetelek.htm

Továbbá Tájékoztatunk Mindenkit, hogy a "Gazdasági helyzet?" és egyéb okok miatt romló fizetési-morál tekintetében

Mivel Önök is Pénzből Élnek Megértésüket Köszönjük!

A legjobb mindkét Fél számára a készpénz, mi ezt részesítjük előnyben!

Érvényes: 2012-01-05-től

- Teljes rendelés kiszállítása a Magyar Postával /MPL/-el (Kiszállítás a Magyar Postával /MPL/ történik, csomagonként maximum 30 kg-ig és/vagy 50Eft értékig. Utánvétes szállítás esetén Bruttó 1400Ft/csomag költség kerül felszámításra az adott súly és/vagy értékhatáron belül. A szállítási díj sávosan növekszik.)
- Elő Utalásos fizetés esetén!Teljes rendelés kiszállítása a Magyar Postával /MPL/-el (Elő Utalásos fizetés esetén!Kiszállítás a Magyar Postával /MPL/ történik, csomagonként maximum 30 kg-ig és/vagy 50Eft értékig. A szállítási díj sávosan növekszik.)
- Nehéz, nagy terjedelmű, nagy mennyiségű csomag esetén egyedi árat kalkulálunk

Nagyobb csomagszám, illetve nagyobb utánvétes érték esetén Trans-O-Flex futárszolgálattal küldhetjük a csomagot, amennyiben az kedvezőbb Megrendelőinknek!

Csomagolási költséget NEM számolunk fel !!!

- Utánvétes Szállítás - Készpénzfizetéssel

- Rövid szállítási határidő, ami akár 48-óra is lehet."Terméktől Függően,munkanapokon"

- 2. Pont Feltételei.

- Utánvétes szállítás - Készpénzfizetéssel

- Viszonteladók Kedvezményes Kiszolgálása "igazolt viszonteladók"

- 2. Pont Feltételei.

 

-Oldalunkon Bruttó Áfa-s árak szerepelnek "fizetendő ár", amelyek tartalmazzák a hatályos jogszabályok és Áfa törvények szerinti Általános Forgalmi Adót!

- Használt lábbelit és egyéb használt terméket amely nem hibásodott meg,

- A meghibásodott lábbelit kimondottan és csakis Teljesen Megtisztított és Szellőztetett állapotban tudjuk csak átvenni a Reklamációs Ügyintézésére. Ellenkező esetben azaz Koszos vagy "Szagos" lábbelit nem áll módunkban átvenni.

- A Bejelentést követően továbbküldjük az illetékes Importőrnek/Gyártónak, aki megvizsgálja a lábbelit, és elbírálja a Csere jogosságát.

- A termék cseréjével kapcsolatos költségeket "visszapostázás" a Továbbiakban Cégünk nem tudja átvállalni, ezért ez a Vásárlót terheli. A visszaszállítás költsége aktuális díjszabás szerint kerül számlázásra.

- Átalakítás,-Teljesen elhasznált "időben nem jelzett" hiba esetén.

REKLAMÁCIÓS-ADATLAP

Adatkezelési Információ:

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához.

*A táblázatban a Nettó és Bruttó árak is szerepelnek és csomagonként érvényesek. Feltételeink 2010-02-24-től visszavonásig érvényesek,és tapasztalataink alapján változhatnak.

Folytatás